U bevindt zich hier: Over COCON » Erkenningen

Erkenningen


CEDEO

Cocon bv is CEDEO erkendCOCON is CEDEO erkend. Een CEDEO-erkenning betekent dat meer dan 80 procent van de professionele klanten tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en over de performance als opleidingsaanbieder. De CEDEO-erkenning biedt zo een onderscheidend vermogen ten opzichte van de niet-erkende instituten. Klik hier om het CEDEO-rapport te bekijken.

CRKBO

Cocon is CRKBO geregistreerd. De opname in het register gebeurt op basis van een audit dan wel een vrijstelling. De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van NRTO v/h PAEPON en de gedragscode van VOI wordt uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie CPION.

Is een onderwijsinstelling ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Die richtlijn bepaalt dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een instelling die erkend is.

SNA

De training Documentherkenning is door de Stichting Normering Arbeid (SNA) erkend met 7 PE punten. Trainingen - Open inschrijving
Training documentherkenning
Datum training
8 maart 2018
Kosten training: 1-daagse training documentherkenning à €245,- pp (inclusief koffie/thee, lunch, een hand-out en een A3 placemat)